Praktische zaken

Praktijk Haptotherapie
Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Kloetingseweg 48
4462 BA  Goes

06-28360583
Op werkdagen dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.

info@haptotherapie-goes.nl

De praktijk ligt op loopafstand van het station Goes, is goed bereikbaar per auto en er is gratis parkeren.

De praktijk is gevestigd in een karakteristieke villa op de eerste verdieping. In deze villa zijn meerdere gezondheidswerkers gevestigd.
Voor een overzicht van de overige gezondheidswerkers/behandelaren, zie: www.kloetingseweg48.nl

Intake en werkwijze

Iedere sessie duurt een uur. De eerste bijeenkomst is een intakegesprek. Dan vindt nadere kennismaking plaats, wordt besproken waar je aan wilt werken en wat je hulpvraag is. Voor de intake geldt het normale tarief. Tijdens de intake wordt over het algemeen nog geen gebruik gemaakt van de behandelbank maar wordt uitgelegd wat haptotherapie voor je kan betekenen.

Hierna volgen drie sessies waarin gevoelservaringen worden aangereikt die aansluiten bij je hulpvraag. Meestal wordt gewerkt met affectieve aanraking aan de behandelbank.
Na de vier sessies is er een tussenevaluatie, waarbij we kijken of haptotherapie de juiste keuze is. Voor haptotherapie is geen verwijzing van een huisarts of andere hulpverlener nodig.

Tarief en vergoeding

De kosten voor een individuele sessie haptotherapie zijn € 87,-.

Betaling van deze kosten graag per pin of contant na afloop van de sessie. Na de behandeling krijg je een factuur mee, die je kunt indienen bij de zorgverzekeraar.

Ik ben een VVH-geregistreerd haptotherapeut waardoor (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk is als je aanvullend verzekerd bent.

Op deze website kun je nakijken welke vergoeding jouw verzekering geeft voor haptotherapie.

Afzeggen van een afspraak kan zonder kosten tot 24 uur vóór de afspraak.

Klachtenprocedure

Als u niet tevreden bent over de wijze waarop ik, tijdens de behandelingen haptotherapie, met u omga, wil ik u vragen de volgende richtlijnen te volgen:
Wilt u a.u.b. uw ervaringen zo snel mogelijk bij mij melden.

Privacyverklaring

De privacyverklaring kunt u hier inzien.